dimarts, 4 de juliol de 2006

Van 4 dies de vacances

Ara mateix sóc a un cyber d'Irún on per connectar-se a Internet has de ficar monedes com si fos un cotxe d'aquets dels nens, i que marca el temps que falta per acabar, a mi em falten 9 minuts ara mateix. La cosa és que més o menys he fet tot el que volia aquí, he anat a Donostia, a Bilbao, a Hendaia, i demà que és l'últim dia aquí doncs aprofitaré per anar de nou a Donostia, però a la platja, a passejar una mica per la Contxa.

De totes formes avui no és un dia gaire agradable. Com que aquí ni miro la tele ni res, fins que aquest matí no he vist una persona que llegia el mundo no sabia res de l'accident de València del metro, i clar, doncs se m'ha vingut el món a sobre. Aquesta línia de metro la conec i és clar que l'he fet servir, i tot i que els trens no són gaire nous que diguem, el que ha passat és massa fort, què hi farem. Ara espero que els de Renfe o Adif, a qui toqui, facin alguna cosa al túnel "de la risa" de Madrid, perquè en sortir de l'estació de Recoletos també el tren es mou molt, i no passa res perquè els conductors sempre van a poc a poc. Espero de totes formes que això mai es torni a repetir.

I res, que el dia 6 vaig cap a Catalunya a passar allà la resta de vacances, i acabo que a la màquina aquesta només li queden 3 minuts per desconnectar-se. Apa, adéu.

3 comentaris :

Alepsi ha dit...

Publicat 04/07/2006 a 20:08:

Laprí! Jejejeje! Me n'alegro que el viatget vagi bé (el fet que no hagis vist tele ni llegit diaris vol dir que has aconseguit desconnectar de debó!!!). Per lo del metro de València, ahir li deia al Marcus... que no podia ser que no en féssis menció! La veritat és que ha estat un cop molt dur... quina por!

n ha dit...

Publicat 04/07/2006 a 22:56:

Ei, Laprí, gaudeix d'Euskadi que és un lloc preciós! I això de València ha estat molt molt dur: els TN en van plens i cada cop és més bèstia. :-(

DooMMaster ha dit...

Publicat 05/07/2006 a 19:53:

Doncs si que es fort! Jo em queixava de la linia4 del metro de BCN, pero a València ja ha quedat clar que és molt pitjor. Passat'ho bé per el Pais Basc, i a Catalunya, clar XD