dimecres, 21 de febrer de 2007

Avui he fet de sardina

Avui, com a dimecres de cendra que és, s'ha enterrat a la sardina. Jo avui, per solidaritat, m'he volgut sentir com ella quan és dins la llanda. Com avui he anat a l'acadèmia, que és a la zona de Bilbao, doncs en tornar, en comptes de caminar fins a l'estació de Recoletos, doncs he volgut agafar el 37 d'autobusos, que va fins al "Puente de Vallecas", i que passa al costat d'Atocha, i clar, amb l'embolic que hi ha hagut avui amb la línia de Sevilla, doncs he anat a mirar per fora.

Però clar, Madrid i Barcelona, sempre competint, a veure quina és la millor, fins i tot en avaries. No tenien prou a Madrid amb això de la línia de Sevilla, que després de veure la que s'ha muntat a la línia del Garraf aquest matí, doncs han intentant superar-la, com? Línia 1 de metro tallada en tot Vallecas, toma ja. Ara fem un joc, estació de Bilbao, on és l'acadèmia, per on passa línia 1 i 4, i línia 37, que va al Puente Vallecas. Si fem la següent associació d'idees, veurem que si el 37 va on va la línia 1 de metro, i la línia 1 de metro no funciona a on va el 37, què passa amb el 37? Oh, sorpresa, tothom al 37. He esperat 40 minuts a agafar-lo, primer un s'ha passat directament la parada perquè no hi entrava més gent, i el segon que ha passat, anava tan ple, que m'he ficat per la porta de sortida, i és clar, no he validat el bitllet (uuuuu, et posaran una multa... que me la posin, l'estic esperant, vinga Espe, posa-me-la... que així et serà més fàcil arribar a fi de mes).

De fet he arribat a pensar que de veritat era la sardina que estaven incinerant, fins que algú ha cridat "abran las ventanas que nos freimos" ai quin fart de riure. I en arribar a l'avinguda ciutat de Barcelona, doncs he baixat, fet una sardina del tot, ben cremadeta... tindré bon gust? uohjó.

És que Madrid i Barcelona, no poden viure sense elles. Ara, a part de la putada que és que es foti la línia del Garraf i que hi hagi retards d'hores, ha sigut un punt veure per la tele l'estació de Sitges, amb gent que anava, o intentava anar a treballar, i els que tornaven de la festa. Joer, que bé que s'ho munten alguns.

8 comentaris :

Valqui ha dit...

Per mi que Madrid ja ens podria guanyar en averies...
És broma. El que és trist és que encara hi hagi tantes averies a Renfe, i, en general, que quan no funciona una línia de metro no hi hagi més autobusos. Perquè això, a Madrid i a Barcelona.
Molt, molt trist...

Mikel ha dit...

per un cop que s´espatlla l´ave madrid-sevilla i ja estan tornant els diners a tots els afectats aqui cada dia s´espatlla algun rodalia i lo maxim que et fan son justificants per la feina...

Jo Mateixa ha dit...

Ostia esa fortissim, l'altre dia em van passar un tall per e-mail de una entrevista d'un paio a la radio, cerc que l'entrevistava...ostia ara no recordo el nom del locutor, si m'en recordo t'ho deixo escrit, total, que parlava amb un paio de la RENFE a Madrid i al final van acabar a crits per que el tio deia que EN CATALUÑA LES ESTA BIEN MERECIDO ESTO DE LAS AVERIAS POR QUE TOTAL, SOLO QUIEREN LLEVARSE EL DINERO!!!, i el locutor, com un boig l'hi deia, PERO SI YO SOLO QUIERO SABER POR QUE LAS AVERIAS EN MADRID SON INEXISTENTES Y EN BARCELONA ESTAN A LA ORDEN DEL DIA!!!, i el pavo de la RENFE dale que te dale amb que això ens passa per que som catalans, cagunlaputaaaaaaaa.

Ai perdo, però es que aquest tema m'exaspera (s'escriu aixi David? :-P)

Que passis molt bon diaaaaaaa, petonetssssss

Adagio ha dit...

no seria el mateix sense les averies xD

laltre dia mentres esperava el metro... veia com sapropava el metro i... uala no hihavia ningu a dins! es van obrir les portes soles!! i va estar com 5 min allà.. ningu entrava, quin desastre, fins que va marxar i va venir un metro digne amb gent a dintre xD

no se que deuen pensar els japos quan venen a bcn o madrid.. que som retrasats??

en Ferran ha dit...

És terrible que s'hagi de pagar per un servei de m*rda i encara és pitjor que ningú hi posi solució.

Això de l'entrevista al suposat responsable de RENFE... jo també la vaig escoltar, vaig flipar... però al final va resultar que tot plegat era una broma. Realment no podia ser que un paio amb un càrrec com aquest digués aquelles bestieses!

Salut a tothom.

Cristina ha dit...

M´encèn això de les avaries. Vaig cada dia a treballar amb la Renfe i sempre hi ha incidències: "Señores viajeros les informamos que el tren con destino Figueres tiene una demora de 20 minutos". Collons! Com cansa la mateixa cançoneta.

Jo Mateixa ha dit...

En Ferran: Ostia doncs no sabia que fos conya, a la ràdio no ho van dir pas eh!!!, jo almenys no ho vaig sentir, per cert, el locutor era en Clapès!!!!

(Quina memoria la meva per déu!!!!)

Laprí | David ha dit...

Trist valqui, molt trist, és un dels desavantatges de viure en una gran ciutat.

Mikel, renfe, o rosa, com li diuen alguns (pel color corporatiu i tal) només tracta bé als clients business, que són ara la seva preferència, d'aquí que els tornin els calerons, perquè si s'emprenyen s'agafen l'avió i santes pasquas, en canvi els de rodalies, com que no tenen més remei que agafar-lo, doncs tant els hi fot.

Els japos, adagio, es riuran, ells que són tropecientos mil més, i mira, sempre van com sardines al metro de Tokio, però almenys s'organitzen millor que aquí.

Així va ferran, a pagar i a callar, i si no t'agrada, et fots, aquesta és la política d'empreses com renfe.

Dia sí dia també Cristina, és quan es converteix en un costum quan cansa, perquè si fos alguna vegada de tant en tant, bueno, però cada dia, quina poca vergonya que tenen.

Jo mateixa, sí, va ser una broma però moltíssima gent s'ho va creure, és que si això hagués sigut de veritat, aquell paio hauria d'haver dimitit immediatament, o no, cessat de forma fulminant.