divendres, 19 de desembre de 2008

Perdoneu

Perdoneu que no escrigui gaire, però no em trobo amb gaire ganes. Passo part del dia a casa, a estones fora. Quan sóc a casa, miro de buscar feina, però res, no hi ha manera. Hauré enviat centenars de currículums, i no hi ha sort. Però ja de vegades és que em desanimo molt, quan en ofertes en les que compleixo tots els requisits, em descarten de primeres sense fer entrevista prèvia, com avui, una oferta que es diu "Help Desk/Soporte Técnico con Catalán", on no demanen cap tipus d'estudis, i els requisits que es demanen són: "Experiencia en atención telefónica (recepción de llamadas). Experiencia en soporte técnico telefónico Conocimientos de paquete office. Deseable conocimientos en UNIX". Jo en compleixo tots els requisits, però tot i això, doncs res, i això que no estic buscant feines indefinides ni res. M'ha tocat això en la pitjor època.

Jo no estava del tot bé a Telecor, però si hagués sabut com estaria la cosa ara, no hauria marxat, en fi, fet doncs fet està i fet doncs no es pot canviar.

Continuaré posant les meves esperances en les oposicions que vaig fer fa un mes, que pel moment han sortit les notes de 3 dels 4 exercicis, i tinc una nota de 12,25, però em falta saber la nota del 4 exercici, fins el febrer no ho sabré, i si no l'aprovo res, i si l'aprovo, doncs hauré d'anar a Barcelona a fer una prova de català de nivell B.

On sí aniré serà a Lleida el dia 17 de gener, en el dia, en l'AVE, per fer 3 exàmens del cicle de grau mitjà de gestió administrativa de l'institut obert de Catalunya, m'he estimat més Lleida que no pas altra ciutat per estar més a prop i costar menys el bitllet. Així a veure si a l'estiu puc tenir aquest títol.

Adéu.


1 comentaris :

sergi m. ha dit...

La gràcia d'escriure al blog està en no tenir cap obligació de fer-ho, simplement ho fem perquè volem i a mi em fa sentir bé.
Aprofito per desitjar-te Bones Festes.
Salut!