dissabte, 9 de febrer de 2013

Fa fred i és carnaval

Avui fa una mica de fred. En concret el meu termòmetre ha marcat aquesta passada nit -0,7ºc, a la terrassa, on no fa tanta rasca perquè està una mica resguardada. Però bé, és el que toca per ser l'època en la que estem. Tot i el fred he sortit abans, precisament a la terrassa, per veure passar la rua del carnaval de Sant Celoni. Ara no recordo quantes comparses han desfilat. Una m'ha cridat l'atenció, la de l'escola Soler de Vilardell, que tenien una cançó, que era la del gagnam style aquesta tan famosa, però amb lletra pròpia, en la que criticaven Mas i les retallades en educació, però centrat en l'ampliació de l'escola que l'esperen des de fa molts anys i no arriba. Una versió totalment casera d'aquesta cançó gravada, imagino, per algunes mares (cantaven dones).

I és que això de poder veure des de casa teva coses com aquesta, sense moure't ni anar enlloc, és una cosa que a mi m'agradava quan era més petit, que tant de bo pogués veure des de casa meva cavalcades i coses festives. Avui en dia penso igual, però sense passar-se, és clar, que tot té un límit. Normalment no passen gaires coses per davant de casa meva, i per un dia que ho fan, doncs això, he aprofitat.

2 comentaris :

Ferran ha dit...

Després d'una pausa de més d'un any i mig, Laprí relata Sant Celoni des de la seva finestra. Ben gaudit i ben retrobat!

Laprí | David ha dit...

Sí mira, tinc poc temps, però de tant en tant a veure si puc escriure cosetes que se'm passin pel cap o que vegi per aquí :)