dimarts, 6 de juny de 2006

Fins a l'horitzó

Tothom voldria arribar fins a l'horitzo, per veure què hi ha. Perquè sí, darrere aquesta boirina, el fum, la contaminació, hi ha l'horitzó. A veure qui s'atreveix a anar-hi. El protagonista de la foto sembla que només mira, ja es veurà si ell s'atreveix o no.


12 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 07/06/2006 a 00:10:

pro si no costa re... pilles el metro i t'hi plantes en un moment.... a bcn rai!, xD

Anònim ha dit...

Publicat a 07/06/2006 a 11:20:

Marc, el metro porta a molts llocs, alguns de molt místics, altres no tant.... "pròxima parada: L'horitzó". T'imagines què un dia ens sorprén?

Anònim ha dit...

Publicat a 07/06/2006 a 11:20:

Marc, el metro porta a molts llocs, alguns de molt místics, altres no tant.... "pròxima parada: L'horitzó". T'imagines què un dia ens sorprén? [per cert, el noi de la foto, digue'm agosarada, ets tu, Laprí?]

David JB ha dit...

Publicat 07/06/2006 a 19:47:

Ui sí Marc, què fàcil. xD

No ets pas agosarada, Alepsi. Sí, sóc jo, mirant on em permet la vista. Com que a Madrid no tinc aquestes vistes, me'n vaig a Barcelona una estona per mirar, i m'encanta.

Anònim ha dit...

Publicat 07/06/2006 a 22:20:

Caram... m'estàs dient que quan tens ganes de mirar paisatges fas un viatge a Barcelona? No sé, Madrid té paisatges macos, també, no? El parc del retiro és una passada... me'n vaig enamorar!

David JB ha dit...

Publicat 07/06/2006 a 23:02:

Sí, Madrid és maco, i el Retiro té un lloc que a mi m'agrada molt d'anar, que és una zona on miris per on miris, només veus arbres, ni rastre d'edificis, ni un soroll de cotxes, res, només pau i tranquil·litat, un lloc molt maco per passejar, per seure, etc. I fora de la capital també hi ha llocs molt macos, El Escorial, Aranjuez, i un lloc amb unes vistes genials, la creu de "los caídos", malgrat qui ho va construir. Però tot plegat està molt bé també, fins i tot Alcorcón té el seu encant, però 21 anys després de nèixer, encara no l'he trobat, algun dia li trobaré l'encant.

Anònim ha dit...

Publicat 08/06/2006 a 12:49:

Ostres, Laprí, quina gràcia veure't! I, sí, Madrid té molts racons bonics i quan surts de la ciutat hi ha espais molt grans on no s'acaba mai la visió. Això a Barcelona és difícil de trobar perquè hi ha un continuum de construccions, muntanyetes, etc. que t'impedeixen aquesta visió tan àmplia. També són precioses les postes de sol, tot i que no tinguin res a envejar a les que jo veig quan sóc a la platja a la tarda prenent la cerveseta amb els amics. El Escorial és preciós!!!

Anònim ha dit...

Publicat 09/06/2006 a 08:29:

Jo no me l'he patejada tant, Madrid. De fet només hi he estat un parell de cops, i han estat visites "relámpago". Però em vaig quedar amb ganes de veure més... em va semblar una ciutat molt majestuosa. No us fa aquesta sensació? Ai, no sé, suposo que algun dia hi tornaré per mirar-me-la bé del tot. :P

David JB ha dit...

Publicat 09/06/2006 a 16:58:

Alepsi, si vinguessis jo te l'ensenyava tota, llocs molt macos que té. Ara se m'acut El Pardo, envoltat de recintes militars, però al costat del Manzanares, quan encara porta aigua neta. Fa uns mesos hi vaig anar, i era una meravella acostar-se al riu sense escoltar cotxes ni res, i tot aìxò dins el terme municipal de Madrid, a només 15 minuts de Moncloa. En vaig fer fotos, hauré de penjar un reportatge de El Pardo.

Anònim ha dit...

Publicat 09/06/2006 a 18:22:

"Alepsi, si vinguessis jo te l'ensenyava tota," Uh... i jo encantada que me l'ensenyéssis! Jajajajaja! La ciutat, eh? No fotem! xD [jodeeeeeeeer... ok, estic fatal del cap, perdó, torno a començar el missatge, que se me'n va la olla] Dic que: si mai vaig a Madrid (que m'agradaria anar-hi aquest estiu, però ja veurem) t'avisaré i ja em prepararàs una ruta pels llocs més macos!!! ;)

David JB ha dit...

Publicat 09/06/2006 a 19:29:

Jaja, que malpensada ets Alepsi. Però part de la culpa la tinc jo d'haver-lo escrit així, no m'he adonat que podria portar a confussions xD

Anònim ha dit...

Publicat 09/06/2006 a 19:44:

Malpensada joooooo???? Què dius! Si sóc una pobra noia que encara no ha sortit de l'ou.... jajajajajajaja! [ah! i no et culpis, haguéssis escrit el que haguéssis escrit, igual ho podia haver malinterpretat, no pateixis! xD]