dimarts, 18 de juliol de 2006

Civia a Barcelona (2ª Part)

Aquí presento unes instantànies del tren Civia per la línia del Maresme.

En la primera, tenim el Civia (465 - 010) a l'estació de França, al costat d'una unitat 448 de Catalunya Express.

En la següent, tenim, ja de dia, a la mateixa estació, les dues unitats, la 009 i la 010.


A la següent, tenim de lluny el tren a l'estació d'Ocata.

Aquí el tenim el 009 arribant a Vilassar de Mar.

Aquí ja el tenim per dins. Com es pot comprovar, no hi ha portes entre cotxes, el que permet una millor mobilitat entre el tren.

En un dels cotxes del Civia, hi ha un pis baix, preparat per a gent que va amb cadira de rodes, cotxes de nens, etc, i on tambe se situa el lavabo.

A les pantalles s'hi mostra informació sobre la propera estació, temps de recorregut, estacions més pròximes a la línia, correspondències amb altres línies de rodalies o metro, i també per mostrar publicitat de renfe.

Com a cosa negativa, mostrar con el software de les pantalles, pel moment, és el software de Madrid, ja que mostra les correspondències de metro amb el símbol del de Madrid, i la correspondència amb la línia R4 (Manresa - Sant Vicenç de Calders), la de color taronja, la mostren com C5, que és la de color taronja a Madrid.

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 19/07/2006 a 17:14:

Que guai, Laprí, quantes fotos del meu poble!!! I que maco sembla el Civia per dins (encara no n'he agafat cap). La foto que m'ha sorprès és la del Civia a l'Estació de França: no feien només la línia del Maresme?

David JB ha dit...

Publicat 19/07/2006 a 19:04:

Fan només la línia del Maresme, però aquestes fotos són de dissabte anterior a la posada en marxa, que estaven aparcats a França. Què maco veure aquests trens tant moderns a una estació com aquesta, quin contrast!

Anònim ha dit...

Publicat 19/07/2006 a 20:27:

Caram, noi, estàs en tot!!! Jajajaja! Són macos els trens aquests, més moderns, per suposat, i semblen més nets... però deu ser que són nous... d'aqui a final d'any estaran fets caldo.... quina pena!

Anònim ha dit...

Publicat 20/07/2006 a 20:13:

Comparats amb els 440 semblan ultramoderns! M'agrada el disseny que tenen, esta ben aconseguit.