dijous, 17 d’agost de 2006

El temps NO està boig

Avui ha plogut, la temperatura a dures penes ha passat dels 20ºc, ha fet bastant vent, no es podia anar en màniga curta pel carrer, tot això a 17 d'Agost... però no passa res. No he mirat les notícies ni res, però segur que no n'han donat tanta publicitat que quan fa calor. Que si onades de calor perquè un dia s'arribi als 40ºc, que si és pel canvi climàtic... i això d'avui no és pel canvi climàtic? Quan fa calor sí ho és, però quan no fa no passa res. Però no se suposa que a l'estiu ha de fer calor? Llavors per què quan fa calor en fan tanta publicitat?

La veritat és que m'extranya que no hagin dit que ara fa massa fred i que, segons els "experts" consultats, és degut al canvi climàtic, perquè avui dia el periodisme sembla que és només una barreja de sensacionalisme que necessiten dir qualsevol cosa per aconseguir audiència.
Per si de cas han dit alguna cosa d'aquestes, els informo que la temperatura més baixa que hi ha hagut un mes d'agost a Madrid Cuatro Vientos és de 4ºc un 22 d'Agost de 1950, per aquella època ja existia el canvi climàtic?. És que abans no passava mai això? La veritat és que el periodisme necessita una reforma de fons, molt de fons, però clar, mentre hi hagi Qué!, 20 minutos o metro, o Informativos telecirco o Antena 3 noticias, etc, doncs seguirà havent aquestes notícies basura. Què hi farem!

I sí, avui ha fet fresca, però mira, per ser agost està de conya.