divendres, 4 d’agost de 2006

Gents del parc: A l'aigua a les 3

Quan la calor apreta, a gairebé tothom li entren ganes d'anar a la piscina o a la platja i fer-s'hi un bany. Ens posem el banyador, i apa, cap a l'aigua. Però hi ha altres formes de refrescar-se, com la que fa molta gent de ficar els peus a les fonts públiques, i fins i tot mullar-se una mica amb els "chorros". Ara he descobert una altra manera de refrescar-se, es tracta d'anar a una font vestit de peus a cap, fins i tot amb gorra, ficar-se sencer a la font, i nedar i bussejar com un gos amb una profunditat de 50 cm. Serà una nova modalitat de competició en aigua?

Per després, res millor que fer com el protagonista de la foto, posar-se de peu dins la font i fer una mica de Tai Chi, a veure si així se'n va la calor... imagino. Quina pena que d'allò últim no en tingui testimoni visual.

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 05/08/2006 a 09:11:

Dispensa la broma fàcil però això passa perquè: "aquí no hay playa". Dic jo, eh? xDDDD

Anònim ha dit...

Publicat 05/08/2006 a 09:58:

Res de broma fàcil, Alepsi: és que és així!!! Aquí no es veu sovint gent banyant-se a les fonts públiques; en canvi, terra endins és molt més freqüent veure-hi gent. Fins i tot m'atreviria a dir que està ben vist o que esdevé comprensible i es permet. A Barcelona només hi vist gent banyar-se a les fonts al final d'una marató, quan el Barça guanya alguna copa (aleshores TOT està permès)... tret d'ocasions "especials" d'aquestes, la gent no es banya a les fonts públiques. Déu nos en guard! :P

Anònim ha dit...

Publicat 06/08/2006 a 13:34:

Aix, sempre ho veig per la tele i tal, pero mai ho he vist en persona aixo... Almenys per les fonts que jo conec... no em vindria massa de gust banyarme, ehh?

David JB ha dit...

Publicat 06/08/2006 a 22:41:

Madrid té platja... si ben és cert que és un troç del Manzanares (o era Fanganares, ja no recordo) que li han posat aquest nom, segur que li van posar el nom perquè no es digués que Madrid no té platja. Però bé, l'autèntica platja de Madrid és Cullera, Gandia, Santa Pola i Torrevieja (entre d'altres) xD I en quant aquesta font, la van posar a funcionar fa un mes, l'aigua encara és neta... es veu el fons... de totes formes això és indiferent, jo he vist gent ficar-se en fonts amb aigua marró. Ara, a mi això de ficar-me en fonts no m'ha agradat mai ni ho he fet.