dimarts, 10 d’octubre de 2006

Vaya tela amb l'Espe

Posaré en antecedents. A Telemadrid, la TV del PP aquí, fan un informatiu a partir de les 12 de la nit que es diu "Diario de la noche", i que el presentava un tal German Yanke. Aquest home no és que sigui precissament un progresista ni d'esquerres, ni molt menys, sinó mai hauria treballat a aquest canal. Veure el seu informatiu tenia més efectes que prendre tres Valium.

Però fa unes setmanes va tenir la mala sort d'entrevistar a Doña Esperanza Aguirre i fer preguntes... que potser no hauria d'haver fet. Aquí tenim, per gentilesa de la Cadena Ser, la part més tensa de l'entrevista, però per major compressió, tenim la transcripció:

Yanke: "Madrid se le queda pequeño y usted a quien quiere tener enfrente es al presidente del Gobierno"

Aguirre: "No me gusta que usted compre el discurso del Partido Socialista porque es absolutamente falso".

Yanke: "Compro el que me parece mejor. (...) ¿Cree usted..?"

Aguirre: "Creo que compra usted el discurso de nuestros adversarios". (...)

Yanke: "Ahora voy a intentar comprar el discurso de todos".

Aguirre: "No, no. Compre el del adversario. A mí lo que me gusta es debatir".

Yanke: "Le aseguro que no he comprado nada. En todo caso, me lo han regalado".

Aguirre: "Comprar entre comillas. No se pique, señor Yanke". (...)

Yanke: "¿Lo ha pasado bien?".

Aguirre: "Muy bien. Si a mí me encanta que compre el discurso del adversario".

Yanke: "Compro el discurso que en cada ocasión me parece más oportuno".

Aguirre: "Me parece fantástico".

Yanke: "Muchísimas gracias por haber estado aquí y hasta muy pronto".

Aguirre: "A usted. Hasta muy pronto".

Bé, aquest home, la setmana passada li van dir que li reduirien el pressupost i que havia de fotre fora un col·laborador, ell va dir que això era "intromisión por motivos políticos en su trabajo cotidiano" i per això ha plegat. Diu que per "no alinearse a El Mundo y COPE sobre la investigación del 11M" també rebia fortes pressions; pel que sembla no es pot ser del PP i alhora pensar que darrere el 11M no hi ha cap conspiració.

Així doncs, el Yanke va desaparèixer dimecres passat de la "Ciudad de la Imagen" i que no hi ha tornat tu. Però no és l'únic, el comitè d'empresa assegura que a 7 mesos de les eleccions, els treballadors han rebut més pressions que mai i l'Espe ha reiterat que "hay que machacar con el 11M". Així doncs, no m'estranya que aquesta cadena que pago amb els meus impostos no la vegi ni déu, i me n'alegro eh, que es fotin una mica, gentussa, manipuladors de merda, com els odio a tots!

5 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 10/10/2006 a 21:00:

Als partits polítics els rebenta que pensem per nosaltres mateixos. Perdona, monina, mai estaré el 100% d'acord amb tu, ni amb carnet ni sense.

Anònim ha dit...

Publicat 10/10/2006 a 21:55:

Ostres, Laprí, m'agrada que treguis aquest tema perquè en el meu viatge a la Toscana (deu fer un mes), vaig conéixer una periodista que treballa a Telemadrid, però que curiosament no combrega amb cap tesi dretana, sinó més aviat al contrari. Va ser força crítica amb Telemadrid (no calia: he vist algun cop TMadrid i és més que evident) i em va explicar alguns "exemples" curiosos d'ingerència a la feina. Desgraciadament això és el més habitual als mitjans de comunicació. I, si ets una mica dissident (com el Yanke aquest), doncs, au, al carrer! :( Seguint amb el tema mitjans de comunicació, avui he llegit un parell de perles a l'ADN, versió BCN, dignes de ser esmentades, però no comentades (de vergonya pública!): "La Justicia no envia a prisión a los conductores homicidas" (pàg. 4) i "Abolicionistas por el fin de la prostitución" (pàg. 5) El link al PDF complet: http://www.diarioadn.com/media/0000013000/0000013104.pdf

Anònim ha dit...

Publicat 11/10/2006 a 11:27:

Quina tela, nen... quines perles que teniu per Madrid... com odio als manipuladors que intenten fer veure a tothom que tenen la realitat absoluta a les seves mans. En fi.... puta merda de política i de gènere humà.....

David JB ha dit...

Publicat 11/10/2006 a 15:55:

Ei Nur, no en saps el nom de la periodista? Per saber qui és. I sí, és una pena de cadena aquesta. Com diu l'Alepsi, puta merda de política i de gènere humà.

Anònim ha dit...

Publicat 11/10/2006 a 23:44:

I tant que sé el nom de la periodista, però no el publicaré aquí a Internet, no? Ja te'l diré :)