dimecres, 29 de novembre de 2006

Hola

-Per què no li dius "Hola"?

-I per què li he de dir? Només perquè treballem a la mateixa empresa? Si no sé ni com es diu, ni en quin lloc de l'oficina treballa, ni què fa. És que he de saludar tothom només per aparentar interès per gent que no conec? És absurd, si saludo a aquesta, hauria de saludar tothom que veig pel carrer.

-No t'entenc.

-Jo sí que no t'entenc a tu... per què dius tu "Hola"?

-Ehhh...

7 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 02:47:

Hola!!! =:) Jo sempre dic Hola!!! a tothom , si els veig.... clar, perquè jo visc en un mon interior tant apassionant i/o tortuós que molts cops em dona una imatge borrosa del mon exterior conscient d’aquesta tara , fa que encara saludi mes a tothom encara que no els conegui ,de fet no vull aparentar interès , potser es que m’interessa tothom Costa molt poc fer un somrís i dir Hola !! :PPP

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 09:11:

A mi em fot molta ràbia quan puja algú per les escales i no diu res.... qllons si les escales son estretes i quasi topem, com a mínim que em mirin a la cara i em diguin holaaaa bon diaaaa. Però no!!! La gent és gilipuà!

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 13:18:

A mi també hi ha llocs on em fa ràbia que no em saludin: a la feina (si ens coneixem ni que sigui de vista....), a les escales de casa... Especialment a aquests llocs. Joder, si ens veiem gairebé cada dia que menys que sludar amb un bon dia, no? S'ha perdut l'educació!!

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 13:52:

Home, dir hola a un desconegut pel carrer... no... donaria yuyu i li creariem un dubte existencial jajaja

pero aixo que dius als veins de l'escala, als companys de la universitat (encara que no siguin del teu cercle d'amistats), al kiosker de tota la vida, al del videoclub on vas, o als de la feina... aixo si...

dir hola ja es tot un senyal de bona educacio... si el vei del 4t 3ª no et saluda, tu no diguis res i quan surtis de l'ascensor, dius en veu baixa, seria i contreta: Adéu! o Bon dia! i segur que es quedara amb el regust agredolç d'haver estat groller amb tu! jejeje no hi ha res millor que deixar-los en evidència!!!

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 17:12:

uala saps a vegades si veig una noia mol mol maca li dic Hola encara k sigui una desconeguda! jaja és veritat

Anònim ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 20:58:

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

xDDD Però si és molt maco dir hola! Jajajajaj! És el que diu la Txell, què menys que saludar al personal quan te'l creues, no? Ja no és per interés, sinó per educació, crec jo... no? xDDDD

David JB ha dit...

Publicat 30/11/2006 a 23:53:

Holaaa!!!

adagio, tu fas això? jaja

Sí, és maco dir hola, és només una paraula, quatre lletres. Però de vegades es fa una mica difícil de dir segons quines persones siguin les que es posen al davant teu. No sé, el hola que un diu perquè té ganes de dir-lo i tal està bé, el que no m'agrada gens és el hola obligat, que sembla que de vegades has de dir hola tot i que no tinguis ganes o la persona amb qui et creues no és res de tu ni pràcticament saps qui és.