dissabte, 4 de novembre de 2006

Ja és nadal a El Corte Inglés... i a tot arreu

Queda més d'un mes i mig per al Nadal ben entès. Però ja inciten al consumisme des de tot arreu. Anant a dinar al Corte Inglés de Castellana, ja a principi de setmana estaven col·locant els arbres, els papa noel escaladors, o els "winter friend" entre d'altres. Al d'Alcorcón ja tenen col·locats els llums nadalencs. A Madrid capital ja tenen també la decoració de nadal a alguns carrers. Què dir de la loteria, ja tothom comprant dècims i participacions com si el sorteig fos demà. Pel que he escoltat, en algunes botigues ja diuen al seus clients "Felices fiestas"... ens estem tornant idiotes o què ens passa? Ni Felices fiestas ni res. Estem a principis de novembre, que ens deixin en pau. Nadal és el 25 de desembre, no el 4 de novembre, ni el 7 de desembre. Cada any ens bombardegen abans, qualsevol dia arribarà el 7 de gener i ho deixaran tot posat per viure en un nadal continu, que és el que els agradaria als centres comercials i botigues, per així no deixar de consumir mai. El pitjor és que la majoria de la gent cau en això i ho accepta, com si fos normal que cada cop abans comenci el nadal consumista. Doncs no, no ho és ni ho serà mai malgrat tot, i almenys jo mai ho acceptaré.

Bones festes... qui se'n vagi de festa aquesta nit, és clar.

7 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 04/11/2006 a 23:59:

Ara ve Nadal, matarem el gall, i a la tieta Pepa li'n darem un tall. (observeu la magnífica combinació de pronoms. Quin rotllo!) Jo penso com tu, David, però m'ha sortit de l'ànima. Segur que això no ho havies sentit mai :-P I té musica!!! Hahahahahaha

Anònim ha dit...

Publicat 05/11/2006 a 03:41:

Una vegada vaig veure un curtmetratge on una de les persones que hi sortia cantava un villancet fora de temporada i l'altra, que crec que era una noia Almodovar, la que porta les arracades de cafetera a "Que hecho yo...", li deia: "No es poden cantar villancets al maig (posem pel cas, que no recordo el mes), llavors la gent què cantarà al Nadal?" I acabava sentenciant: "Eso es mala leche!" I és això el que tenen els comerciants, molta mala llet.

Anònim ha dit...

Publicat 05/11/2006 a 17:04:

kurtz: disculpa les correccions, però les arracades de cafetera surten a Mujeres al borde de un ataque de nervios i les du la María Barranco. D'altra banda, al Nadal es canten nadales, no villancets (ostres, no ho havia sentit mai!!!). Que m'emboliqueu en David! :-P

Anònim ha dit...

Publicat 05/11/2006 a 17:40:

Doncs mira amb mi que no compten. Passa, però, que visc als carrers on fan tota aquesta cosa. Isc a comprar el pa i ja els tinc amb l'Abelenpastores. Són dies d'mp3. Sense ell no es pot eixir al carrer. Per què us penseu que la gent els regala tant? Per a fugir dels villancicos.

Anònim ha dit...

Publicat 05/11/2006 a 20:26:

Hòstia, Nur, ets una crack! Jajajajaja! Quina gran exemplificació de pronoms, sí senyora!!!! xDDD La veritat, David, és que és una bona merda això del Nadal... ara tothom ja comença a anar boig, preguntant què vols, començant a comprar (ara que encara no hi ha aglomeracions) penedint-se després, per no poder-ho canviar ("antes de 15 días y con el ticket de caja"; cony, quan t'ho donen per reis, ha passat de moda, ja!!!!)

Anònim ha dit...

Publicat 05/11/2006 a 21:45:

Doncs a mi totes aquestes llumenetes i tot això m'agrada, vaig veure que aquest any Madrid es vol gastar no se quants millons de peles amb llumets de Nadal, potser vindré a veure-ho sempre m'ha agradat molt !!! Canviant de tema, tens la teva pregunta contestada a Farlopa Catalana !!! jejejeje Repte aconseguit !!!

David JB ha dit...

Publicat 06/11/2006 a 00:25:

Farlopa, ets un crack xD... a mi també m'agraden les llums nadalenques, de fet avui a la tarda he passat per Alcalá i n'he vist alguna... però tot al seu temps, és el que dic, no sé quan les engegaran aquí, però potser no triguin a fer-ho. Faré el que dius tu efe, mp3 i llestos, només quan vagi a veure el cortylandia me'l trauré xD. Allò que surt a la peli d'Almodovar, Kurtz, passa sovint, que algú canti alguna nadala i algun altre digui "que eso de mala suerte" o coses per l'estil, ja la podria donar de veritat, i així del nadal les botigues només se'n recordarien quan cal. Sobre això que cantes nur, ja ho buscaré. Alepsi, el millor, comprar les coses el 7 de gener, més barat i menys problemes, i quan et preguntin "per què no em vas donar això ahir?" tu dius "perquè els reis per arribar a casa meva venen en rodalies renfe" xDDD