diumenge, 27 d’agost de 2006

Valmojado Saturday Night

Ahir a la nit, després que a la tarda anés una estona a una piscina, i que em donessin un regal més pel meu aniversari mentre preníem alguna cosa, vaig anar a Valmojado.

Hi vam anar perquè hi viu la nòvia d'un amic i són festes. Havia passat infinidat de vegades per aquest municipi però mai m'hi havia endinsat, perquè on he passat més vegades és al poble que hi ha 4 km al sud, Las Ventas de Retamosa.

Hi havia una mica d'ambient pel carrer, però tampoc es podia dir que hi hagués un gran ambient. No és un poble gran, però tenint Madrid a "tiro de piedra" i sabent que està envoltant d'urbanitzacions on la gent va els caps de setmana, doncs hi podria haver una mica de gent.

Tampoc vam fer massa, la veritat. Vam arribar a un lloc on vam seure i prendre alguna cosa. Allà mateix més tard va arribar el carnaval d'estiu, però com que davant de mi es van posar una tal Pili i una Tere, no vaig veure res, tampoc és que m'importés gaire. El meu amic i la nòvia van anar a per un jersei a casa seva perquè ella tenia fred (aquesta era l'excusa), i els que quedàvem vam seguir allà, fins que ens vam cansar d'estar seguts i vam buscar algun altre lloc. Però, on trobes un altre lloc a un poble tant gran? Vam anar a l'únic bar de copes que hi ha. Allà dins vam rebre missatge del meu amic dient que havien de planxar la samarreta (però no era un jersei) i que per això trigarien, sí clar.

Després d'incesants cançons de regueaton vomitiu, i que els altres tornessin de planxar, vam sortir a buscar un altre lloc, però, ohh, sorpresa, no hi ha res més, de nou al món del fum de tabac, sembla que tots els fumadors del poble havien anat a parar a aquest lloc. Jo feia que ballava mentre pensava que quines festes més entretingudes tenen a aquest poble. De cop el Dj, entre regaeton i regaeton, va i posa una cançó que em sona massa, i que no és regeaton, i va i diu "esta canción va dedicada a David que hoy es su cumpleaños" doncs si tinc jo aniversaris. Li havien dit els meus amics que posés alguna cosa de Shinchan si tenia, i això va posar, però més sorpresa em vaig portar jo i tots quan la cançó que havia posat era la versió catalana. Què fort! Em vaig posar a cantar-la, per una vegada que escolto una cançó en català per aquestes terres, i encara que sigui la de Shinchan, doncs vaig aprofitar.

Finalment, sobre les 5, vam sortir d'aquell antro de fum de tabac. Vam estar seguts una estona a la terrassa del mateix bar. En això que veig passar en un BMW Serie 1 el meu cosí. Collons! quin cotxe s'ha comprat! I després d'això, algú va dir que tenia son i que volia tornar, doncs res, ens vam dirigir al cotxe, però com que qui condueix és el de la nòvia, la va acompanyar a casa seva, i nosaltres ens vam dirigir cap al cotxe. Algú d'allà, que segurament va aconseguir el carnet de conduïr en alguna tòmbola que hagin posat, va estar a punt d'estrellar-se contra el camió de les escombraries, que valents d'anar a 80 pel poble, després van a Madrid i se acojonan si es fiquen a la M30 o la Castellana. Mentre l'esperàvem, una conversa inútil d'aquestes que no porten enlloc sobre cap a on era Madrid, i això que ningú anava borratxo, jo vaig dir "Madrid está hacia donde está la nube naranja de luz" i és veritat ehh.

Finalment va arribar el conductor, i després de recórrer els quilòmetres (no sé quants) entre Valmojado i Alcorcón, vaig arribar a casa meva, serien sobre 6:15. Em vaig rentar les dents, i després, res millor a fer que rentar els plats. Abans de entrar definitívament al llit, em vaig dedicar a veure què fan als canals de televisió a aquestes hores, i és fàcil imaginar que res, absolutament res, a part de la teletienda i poca cosa més... bé, a Tele Circo estaven fent una sèrie d'anime japonès, bones hores per posar-la guapos.

Definitivament vaig tancar els ulls després de mirar els titulars dels canals de notícies, que avui no havia mirat un sol telenotícies. Entre els aspersors que reguen la gespa groga de la Travessia de Guindales, vaig acabar per dormir-me.

6 comentaris :

Anònim ha dit...

Publicat 28/08/2006 a 17:44:

Vaia merda d'excusa! Planxar una samarreta!!! ¬¬ No, no, que devia tenir moltes arrugues, segurament! xDDDDD D'altra banda... felicitacions per la cançó en català... però... vigila, que qualsevol dia t'inflen a hòsties!!! xDDD

Anònim ha dit...

Publicat 28/08/2006 a 18:20:

Laprí: per què teniu la mania de posar noms tan estranys als pobles? com es diuen les persones que són de Valmojado? Valmojaditos? Fa temps, quan viatjava en cotxe per aquests món de Déu, vaig fer una llista de noms de pobles estranys: no cal dir que Valmojado hi estaria inclós, oi? I, sí, com diu l'Alepsi, l'excusa de planxar la samarreta o el jersei no cola ni de conya. Ni jo, que sóc una maniàtica de la planxa, deixaria d'estar en una festa per anar-me'n a planxar, sincerament. Ara, si tingués novio i el novio estigués allà a la vora de la planxa... home, les coses canvien, eh? :-P Menuda nochecita, Laprí! Sort dels aspersors que reguen la gespa groga :P

Anònim ha dit...

Publicat 28/08/2006 a 22:37:

Jo també, si tingués nòvia, m'aixecaria i diria que la vaig a ajudar a plegar llençols. Després veuríem que és molt més gratificant desplegar-ne un i veure'ns l'un i altra estenent-lo amb cura per la superfície del matalàs

Anònim ha dit...

Publicat 28/08/2006 a 22:58:

Per cert, que això del llençol m'ho ha inspirat una peli que vaig veure el dissabte, acabada d'estrenar, i que us recomano: "pintar o hacer el amor" :)

Anònim ha dit...

Publicat 28/08/2006 a 23:27:

És una peli francesa, oi? Em sembla que n'havia llegit alguna cosa i la volia anar a veure. En prenc nota, q.

David JB ha dit...

Publicat a 28/08/2006 a 23:35:

Bueno Alepsi, espero que no m'inflin a hòsties... a més, la cançó la va posar el Dj, jo no vaig tenir res a veure, que li inflin a hòsties a ell xDD Mira Nur, això de posar noms extranys als pobles és costum a tot arreu. Mira sinó a qui se li va acudir posar a un poble "Guarromán"... aquest no el tens apuntat a la llibreta? Doncs és a la província de Jaen, prop de Bailén. Bé q, jo també si tingués nòvia l'ajudaria a fer això, però la qüestió en aquest cas és que queda millor dir directament que vas a estar una estona a soles amb ella. La pel·lícula aquesta me l'apunto.