diumenge, 4 de novembre de 2007

La nova feina

Després d'una setmana a la nova feina, amb un dia festiu al mig, doncs puc treure com a conclusió, que aquest lloc és molt, però que molt cutre. En part està bé, perquè trigo poc més de 5 minuts des de casa caminant, i puc anar a dinar a casa sense cap problema. Però com ja dic el lloc és molt cutre, i això que és una empresa que exporta productes a tot el món. A part, em sento una mica enganyat, perquè al final estic fent d'una cosa que no em van dir que faria, però no passa res, i per què? Doncs perquè ja no agafo trucades, la feina, tot i que és cutre, almenys és més moguda, i perquè tinc un contracte de 3 mesos, amb el nadal al mig i un munt de dies de festa, i després d'això, sent a l'atur, podré fer altres coses per poder aspirar a alguna cosa més.

Així doncs, aquí fins el 28 de gener, i amb un munt de festes al mig, el passat dijous una, però divendres vinent una altra, perquè el dia 9 és l'Almudena, i tot i que la festa és a Madrid capital, a aquesta empresa agafen les festes de Madrid i no pas les d'Alcorcón, per mi millor, perquè és un dia menys i a sobre en divendres.

Ja seguiré explicant coses d'aquest lloc, si val la pena, i sinó, doncs res.

Salutacions des de casa meva, mentre miro una peli de Shin Chan que em van regalar els antics companys de Telecor.

6 comentaris :

Anònim ha dit...

Vaja, no sembla molt encoratjador el que expliques, però vaja si té un termini de tres mesos i avantatges com anar a dinar a casa i fer festes dues setmanes seguides (Tots Sants i l'Almudena)... doncs ja no sembla tan malament, no?

De tota manera, tenir temps i no haver de tenir bronques com tenies per les trucades... ja és tot un què!

Una abraçada, David :)

Jo Mateixa ha dit...

Collons David, diguem que els ànims no estàn gaire amunt eh!!!

Vinga home que el Barça avui ha guanyat!!!!!! :-)

Petonasos guapu i animet una micona!!!!!

Striper ha dit...

Nano vinga anims tot es começar.

Anònim ha dit...

wow, he vist el video que li vas fer a l'alepsi i és flipant, quina currada *o* waa, nose, només volia dir-t'ho xD no et conec ni res ^^
dewww

David JB ha dit...

Els ànims estan molt millor, perquè aquesta feina, tot i ser una merda, és molt millor que l'anterior, així que bé, i més sabent que només és per un temps, jeje.

Hola hermi, sí, mira, se'm va acudir fer aquell vídeo, jeje, gràcies per passar-te per aquí.

Nosotras mismas ha dit...

Passaba a saludar.

Petons