dimarts, 11 de desembre de 2007

Festa Sweet Love de Renfe

Aquest 12 de Desembre Renfe celebra la festa Sweet Love. En què consisteix? Doncs no ho sé, però jo me la imagino com aquella festa en que Renfe, en cada tren o estació que entrem, ens dóna un munt de regals de l'estil d'un os amorós, amb un cor a la panxa i que digui "t'estimo" cada cop que li prems a la maneta, un ram de flors de color violat renfe (Pantone 2425) , amb la pròpia paraula renfe escrita en algun pètal. També de regal un MP3 carregat només amb la sintonia de renfe, impossible d'esborrar, perquè sempre la tinguem en el record. Als bitllets un cor i serigrafiada la paraula renfe dins el cor. Tot amb ambientació musical de Dj Cuki. I a més a més, una Happy Hour amb un 2x1 de 0:00 a 1:30. Els preus dels bitllets, doncs un 15% més barats si es compren uns dies abans i a preu original a taquilles, ara, només està reservat per a socis. Per si hi ha algun dubte de que això de la Sweet Love és mentida, aquí hi ha el cartell promocional:

Ei, i per Nadal, també ens tenen preparat una festassa:

Així que, qui vulgui aprofitar aquestes coses que fa la renfe italiana, que poc té a veure amb l'espanyola, menys en l'antic logo, doncs que vagi a Via Bologna 217 de Ferrara, al costat de l'estació de tren de la ciutat.

3 comentaris :

nur ha dit...

Hahahaha, molt ben trobat, David! Ja deia jo que la Renfe no podia fer coses d'aquestes, tot i que de tant en tant fa intents d'organitzar coses com concursos d'haikus o regalar llibres per Sant Jordi (que consti que a mi no me n'han donat cap mai).

DooMMasteR ha dit...

Compara qualsevol de les cambreres amb el tio dels entrepants del Estrella Galícia... No n'hi ha punt de comparació, eh? ;-)

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajaja, molt bo nen, molt bo, t'ho has currat!!!!

Bon ca de setmana guapissim, petonasos!!!!