dijous, 20 de desembre de 2007

Prohibido jugar a la pelota

Qui mana als veïns posar als carrers, que són de tots, cartells de "Prohibido jugar a la pelota"? És que em treu de polleguera. És a dir, que estem intentant que els crios no entrin en mons perillosos, com drogues i això, però tampoc no els deixem que juguin ni a la pilota.

A mi ja de petit m'ho van fer alguna vegada, i em van dir que no juguéssim perquè li tremolava la casa, però quina exageració. És que aquests veïns torracollons que no deixen viure a la gent, que estan sempre molestant, és que no puc amb ells.

Primera norma del veí idiota, queixar-se... de què? De tot. A alguns, queixar-se al final els ha costat car. Com exemple, els veïns que vivien al costat de les vies del tren a Getafe, que volien que les soterressin, doncs molt bé, així ho van fer. I no van ara i diuen que els tremolen els edificis quan passen els trens per sota de casa seva? Diuen que des que han posat els trens nous, els Civia, que tremola més, perquè pesen més... sisplau, que algú els digui a aquests veïns que els Civia pesen menys que les 446... i és clar, com que ara els vibra la casa, doncs volen que els trens vagin més a poc a poc quan vagin pel túnel... molt bé, i demà de festa, hem de retardar el pas de trens i fer que triguin més a fer el seu recorregut perquè a vosaltres se us va ficar al cap que volíeu el tren soterrat, i ara voleu que vagi més a poc a poc, doncs ara, ajo y agua cacho bolos.

O no?

P.d.: Por debajo es más rápido... aquest nen sí que sap:


6 comentaris :

nur ha dit...

Continua agradant-me més aquell anunci que era d'Orange, però també passava al metro. T'enrecordes?

Però aquest també és boníssim! Que mono el nen :)

Tenen bons publicistes a Metro de Madrid, eh? Hi ha peles :P

DooMMasteR ha dit...

Quin bon anunci!

nur ha dit...

Bon Nadal, Laprí. He rebut una felicitació molt maca :)

David JB ha dit...

Bé nur, l'anunci d'Orange era molt original, i a més, que a tu el que t'agradava més d'aquell vídeo era el noi que sortia, jeje. M'alegro que t'hagi agradat el christmas.

Bon anunci, sí, DooMMaster, ja podrien ser bons en fer altres coses, no només anuncis.

Jo Mateixa ha dit...

Guapuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, molt bones festes i moltissimes gràcies per la felicitació :-)

Un petonas ben gran!!!!!!!!!!!!!!!

David JB ha dit...

De res Jo Mateixa, passa un bon Nadal ;)