dimecres, 20 de febrer de 2008

Ja ha arribat l'AVE, i ara què?

Aquí hi ha el primer tren AVE que va sortir a les 6 del matí de Sants, i ha arribat a Atocha a les 8:35, 8 minuts abans del previst, que era les 8:43. Previ a això, com que he arribat d'hora, he segut a l'estació, i uns policies nacionals m'han demanat la documentació, i això que no hi havia avui cap polític per allà.


Hi havia bastant expectació, també molts periodistes, gent fent fotos, curiosos. Ha sigut entretingut, i en part emocionant, per a mi. M'ha agradat veure aquest moment, però m'hauria agradat més veure com marxava i arribava el primer AVE des de Barcelona, però bé, en unes setmanes ja ho provaré, amb tarifa de descompte i tot això per no gastar molts diners.

Per cert, renfe ha fet un vídeo promocional de la nova connexió, està molt ben fet, el deixo aquí també:I ara què? Doncs ja que ha arribat l'AVE, sisplau, que Rodalies torni a la normalitat, que aquest matí hi ha hagut una nova avaria a la R2.

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Potser t'interessa saber això.
El AVE atacado por los indios a su paso por Cataluña


Sempre va bé riure's d'un mateix

nur ha dit...

Les Rodalies no només no es recuperen sinó que empitjoren: he arribat més tard que mai a casa. Teòricament per un presumpte arrollamiento a l'estació de Mataró que ha fet que durant no sé quanta estona no hi hagués trens en cap de les dues direccions.

sí, sí, jutge de guàrdia, aixecament de cadàver, però quantes vies hi ha a Mataró perquè no pugui circular cap tren? Brbrbrbrbrbrbrbrbrb!

David JB ha dit...

Les rodalies milloraran nur, i segur que els nostres ulls ho veuran, o això espero.

nur ha dit...

Home, espero que sí! Espero que arribi abans que la meva jubilació! :)