divendres, 22 de febrer de 2008

SaludMadrid

Ahir vaig rebre la targeta sanitària. Dins venia una carta del conseller Güemes. I clar, per a la gent pràctica, com jo, seria millor que a la carta, com a molt vingués escrit una cosa com "Le entregamos la renovación de su tarjeta sanitaria" i prou. No, m'ha escrit un míting polític. "Los ciudadanos madrileños contarán, a lo largo de 2007 (ningú no t'ha dit que ja som al 2008?), con 8 nuevos hospitales (tots de gestió privada)... Para esta nueva legislatura nos hemos comprometido a la construcción de 4 nuevos hospitales (igualment de gestió privada, així jo també faig 40 hospitals si vull)... desde la Consejería de Sanidad trabajamos para cumplir el compromiso del Gobierno de la Comunidad de Madrid..." I després veig que a alguna de les inauguracions dels nous hospitals, que s'estan fent totes aquest mes, hi ha anat en Rajoy, que no sé que hi pinta.

Bé, és normal que els polítics facin servir les institucions per donar els seus discursos polítics. Ara que ja estem en campanya. El que no sé és per qui votar jo, tinc 37 partits per triar, i mirant les llistes, jo descarto així de principi: Falange Española de las Jons, Unión por Leganés, Tierra Comunera, Partido Carlista, Democracia Nacional, Partido Comunista de los Pueblos de España, Alternativa Española, Partido Humanista, Ciudadanos partido de la Ciudadanía, Frente Español, Partido Familia y Vida, España 2000, Falange Auténtica, Alianza Nacional i Partido Regionalista del País Leonés. Després hi ha altres que és bastant probable que no voti, com Partido Popular, Partido Solidaridad y Autogestión Internacionalista, Los Verdes Comunidad de Madrid - Los Verdes de Europa, Partido Obrero Socialista Internacionalista, Los Verdes - Grupo Verde, Unión Progreso y Democracia, Lucha Internacionalista, Centro Democrático Español, Partido de la Alianza Iberoamericana Europea, Partido Unionista Estado de España i Centro Democrático y Social.

Quin munt de noms, i encara queden, entre ells el Partido Hache, que m'he assabentat que el formen gent del programa Noche Hache de Cuatroº, un altre que segur que no votaré. Amb el que em queden, si els contes em surten, 9 partits als que votar. I amb tot això, avui he rebut la targeta del cens electoral. Bé, ja només són dues setmanes, no és tant, després de 4 anys de merda i més merda, i és clar, sempre esperant que els pròxims 4 anys siguin més pacífics, jo aposto que sí, i això espero.

3 comentaris :

nur ha dit...

Laprí: segur que entre els 9 que et queden hi ha algun partit interessant. Les últimes eleccions (ara no sé si eren les autonòmiques o les generals) n'hi havia un que es deia Escons insubmisos, amb uns objectius molt peculiars. Miraré si es tornen a presentar aquestes eleccions.

Que votem de gust :)

quim ha dit...

Fa molts anys, van penjar en el col·legi electoral on vaig votar els percentatges de vots per partit. No sé quin matat va votar un partit que es deia TRAUMA, que havien montat uns estudiants de medicina q no volien el MIR i exigien un tracte laboral digne com a residents d'hospital.

quim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.