dissabte, 6 de setembre de 2008

Buscant pistes

Avui, a la tarda, que miro un moment per la finestra, em trobo la policia municipal, en concret 3 agents, buscant alguna cosa a la plaça a que dóna la meva finestra. El què? Ni idea. Era curiós, perquè miraven entre les branques d'algunes plantes, per la gespa, pel terra, fins i tot rebuscaven per la paperera. Més tard s'hi afegiren 3 agents més, amb el que durant una estona van ser 6 els agents que, buscaven no sé sap què.

Finalment, els 3 agents nouvinguts, van tornar a marxar. Però els 3 del principi encara hi eren. Algun veí passejant el gos els preguntava alguna cosa, però no sé què responien. I era curiós perquè tota l'estona buscaven alguna cosa, sense parar. Ja, per fi, després de més d'una hora buscant el no-res, van marxar. L'únic que van aconseguir és que, durant tot el temps que hi eren, els porreros desapareguessin. Ara, va ser marxar, i com si estiguessin amagats sota les pedres, van començar a aparèixer de nou.

No sé, em resulta molt curiós que, a sobre ara que són festes, i que la policia hauria d'estar vigilant zones calentes, com la zona de la fira, els concerts, etc, doncs que res menys que 6 agents estiguin apartats per buscar per una plaça alguna cosa que, per molt important que fos, no crec que necessités d'aquest desplegament.

En fi, que res nou sota el sol. Bon dissabte.

2 comentaris :

gatot ha dit...

no hauríen pas perdut els condons?
:D

és que, mira que són importants, eh? (pels qui en fan servir... jo, com que no en gasto...)

petons i llepades investigadores!

Cristina ha dit...

Segur que un d´ells havia perdut la cartera i van fer aquest desplegament per trobar-la. Quin corporativisme!!!!