diumenge, 19 d’abril de 2009

Any LAPRÍ 4

Avui aquesta pàgina compleix 3 anys. Des de 2006 fins al dia d'avui, 19 d'abril, però de 2009.

Han passat ja 3 anyets. En aquest període, he treballat, he deixat de treballar. He cobrat l'atur, l'he deixat de cobrar. He estat malalt, ara sembla que no. Al principi no tenia cotxe, després el vaig comprar, i fa uns mesos que l'he pagat sencer. He anat al dentista, m'han cobrat més de 1000 euros, i sembla que la boca la tinc millor. He fet 3 oposicions, sense gaire sort, tot i a l'última estar ben a prop. Al principi no hi havia crisi, ara hi ha la pitjor crisi des de no sé quan. Abans no coneixia molta gent que després vaig conéixer i que són grans persones.

Abans volia marxar a Catalunya, ara vull marxar amb més ganes que mai. Abans no veia el moment de fer-ho, ara sí que el veig.

I què més dir? Doncs que això no s'ha acabat. Que escric poc ultimament? Doncs sí. Però això no vol dir que s'hagi acabat. Què va. Això per mi està més viu que mai. Aquest any que comença, l'Any Laprí 4, promet portar novetats interessants. Pel moment em mossego la llengua, que després ni l'encerto ni l'endevino i quedo malament.

Au, fins un altre guapos i guapes :D

4 comentaris :

DooMMasteR ha dit...

Felicitats per aquests tres anys, company!

David JB ha dit...

Moltes gràcies DooM :)

nur ha dit...

Buf, com passa el temps, perquè recordo que vam comentar que havíem començat més o menys tots tres a la mateixa època: el DooMMasteR, tu i el Converses del tren, que va ser el nexe comú on parlàvem de trens, oi?

Quantes coses han passat des d'aleshores! Buf, només tres anys!

Enhorabona, David (encara que amb pujades i baixades, el bloc continua viu!). Una abraçada :)

David JB ha dit...

Una abraçada a tu també Nur. Moltes gràcies :D