dissabte, 18 d’abril de 2009

Fotos d'un desig complert

Com vaig dir l'altre dia, em sembla que el dia 13, vaig complir un desig aquest diumenge, que va ser anar al dipòsit de trens de Fuencarral. I com vaig prometre, aquí en porto fotos.

Primer, l'estat lamentable de la unitat 440 original que fins fa uns mesos, pujava de Barcelona fins a Puigcerdà i La Tor de Querol.
Aquí un exemple de material que renfe hi deixa sense servei, que alguns encara poden funcionar perfectament, però que s'hi queden perquè a l'operadora no li dóna la gana de fer servir.

Per deixar això d'aquesta manera, millor que ho haguessin desballestat ja.La publicitat d'alguns cotxes de viatgers delata el llarg temps que fa que hi són.Mentrestant, molt a prop, arriben les noves joies de renfe, com aquesta ut449.La part sud de Fuencarral sembla més un estany o un llac, perquè és ple d'ànecs, bé, més aviat d'aneguets.I també hi ha algun que altre ànec, només que més petit i que té un altre amo.Mentre es poden veure gran quantitat de locomotores, sobre tot d'aquestes, diesel 334, i elèctrica 252.I també, el present, que aviat serà passat i futur. El més antic, que encara circula, l'Estrella Costa Brava, Madrid - Barcelona - Cerbere, per ser exactes; i el més nou, recent portat de fàbrica, per fer algun TrenHotel, segurament Barcelona - Màlaga.Mentrestant, com que era diumenge, els trens de rodalies, 447 i 450, descansaven, esperant l'endemà, on ja tornarien a la feina després del descans de setmana santa.
I així va acabar aquell dia, a aquell lloc com és Fuencarral. Pena per veure l'estat d'alguns trens, però molt content, per haver pogut entrar-hi, i veure tot el que hi ha.

Una abraçada a tots, i fins la propera.

2 comentaris :

DooMMasteR ha dit...

Quin post més sucós!

Felicitats per les fotos, no només son bones, si no que a més, allà no hi entra qualsevol!

David JB ha dit...

És un lloc fabulós, qualsevol aficionat als trens estaria encantat d'entrar-hi.