dimarts, 9 de juny de 2009

Renfe continuarà sent una

Al final s'ha desconvocat la vaga de renfe. Tot és perquè s'ha arribat a un acord, on els sindicats obliguen a que la Generalitat, el dia que aquesta gestioni rodalies, continuï contant amb renfe per prestas els serveis. Com a mostra, el que diu el final del butlletí dels sindicats "...si bien, el punto de partida para este trabajo se ha establecido sobre la base de que Renfe Operadora prestará el servicio de transporte de viajeros por ferrocarril de cercanías de Barcelona, premisa básica imprescindible para superar el actual conflicto. Madrid, 9 de junio de 2009" Remarco el lloc on s'ha signat el butlletí perquè em sembla una presa de pèl considerable.

O sigui, que els sindicats a Madrid decideixen quina empresa ha de fer el servei de rodalies quan la Generalitat de Catalunya en tingui la gestió. Si això no és una presa de pèl, ja em direu què collons és. Ara uns paios que no han vist un tren en la seva vida, perquè ja sabem com treballen alguns sindicats i alguns sindicalistes, o millor dit, com no treballen; doncs decideixen el futur de la gestió d'una cosa tan important com el transport de viatges dels trens de rodalies de Barcelona, i el millor de tot, ho fan des de Madrid.

O sigui, que el dia de demà, si la Generalitat té la gestió, i decideix ampliar horaris en algunes línies, per la qual cosa caldrien més trens, i per tant li demana a renfe més trens, i aquests diuen que no perquè si porten més trens a Barcelona, Santander se'n queda sense trens, per posar un exemple. Què fem llavors? Per què val la gestió si estem cordats de mans i peus per una empresa i per uns sindicats que no volen treballar? I és clar, com que només han de ser ells qui prestin els serveis, doncs apa. Ja sé que d'un dia per l'altre no es poden fer trens, i que a hores d'ara l'única empresa que té trens és renfe, però per això al principi renfe és qui farà el servei sí o sí, però si més endavant es vol canviar, perquè les coses no funcionen, o perquè simplement la Generalitat vol fer una altra cosa, que per això és qui té la gestió, doncs deixin que es faci, i treballin pels seus drets, no perquè l'empresa es trenca.

2 comentaris :

DooMMasteR ha dit...

Si Renfe ha de continuar donant el servei... no vull traspàs!

Si home! Arrj! Merda de politics i sindicats!

David JB ha dit...

Així són les coses en aquest país de pandereta on els sindicats i altres tipus de gent semblant, fan i desfan a la seva sense importar-los una merda la gent, només mirant els seus interessos personals.