divendres, 31 de juliol de 2009

Buscant pis

Buscar un lloc per viure pot ser una cosa molt complicada, o no. A la recerca d'una casa (pis més que res) a Sant Celoni, on segurament m'instal·laré, he trobat coses que en podria dir interessants. A hores d'ara he preseleccionat 6 pisos, entre els 475 i el 550 euros mensuals de lloguer, dels que una immobiliària de Sant Celoni ofereix a la seva pàgina web.

Vist d'aquesta manera podria semblar que és una cosa fàcil. Però les coses ja es complicaran, tot i que jo no vull que es compliquin. Però, serà fàcil que algun propietari llogui així com així el seu pis sense tenir cap ingrés pel moment tot i tenir bastants estalvis? La veritat és que, a part dels mesos de fiança que s'hagin de pagar, no em faria gaire gràcia haver de demanar avals bancaris i coses d'aquestes, però si s'ha de fer, doncs s'haurà de fer.

La prioritat està, clarament, en trobar feina. La situació actual no és gaire optimista, però qui busca acaba trobant.

I doncs, cap a mitjans d'agost, doncs començarà tot, perquè per aquestes dates hi aniré ja a buscar un pis. Seré per allà uns dies a la recerca, per després ja, cap al setembre, instal·lar-me definitivament, si tot va bé, és clar.

Cada dia falta menys, una mica menys.