dilluns, 9 de novembre de 2009

Forats i forats

No sé si passarà alguna cosa, però és que amb aquesta gent no et pots refiar. Avui, tornant a Sant Celoni al rodalies, hi havia un home parlant pel mòbil amb una altra persona. En això que li vaig escoltant coses "Sí, mañana iré a Portbou, y también tengo que ir a Hostalric". Es fa una petita pausa, l'altra persona parla i aquest bon home li respon "sí, eso lo puedes decir tú, por el móvil, pero yo aquí en el tren no puedo decir que se ha hecho un agujero en Hostalric, que me escucha la gente y se arma una... no vaya a pasar como en Bellvitge. Mañana lo veré con los de Comsa". I així s'ha quedat, tot seguit s'han acomiadat i ha penjat. Imagino que aquest home serà d'adif, del ministeri de foment o d'alguna empresa constructora.

Ai, aquesta gent, que no sap mai fer les coses. I bé, no l'haurà escoltat ningú... menys jo, que mira, estava mig adormit, però m'he despertat quan l'he escoltat. En fi, espero que no passi res i sigui un foradet que s'arregla fàcilment. Per qui no ho sàpiga, per Hostalric, al costat de la via de tren convencional, hi ha la nova via d'alta velocitat cap a França, que encara està en obres, i l'estació està feta merda perquè l'estan arreglant. Si s'ha fet un forat deu ser que alguna cosa no l'han fet bé.

5 comentaris :

Alepsi ha dit...

Catalunya s'està convertint en un Gruyère... ai...

Cristina ha dit...

Uf i tots nosaltres estem pagant les conseqüències, tot i que et puc dir que els trens actualment van molt millor del que anaven mesos enrere en que els retards i les avaries eren una constant. Avui mateix han desviat el tren de la costa cap a Pg de Gràcia perquè hi ha una avaria a Sagrera. Vés a saber si no ha sigut un altre foradet...

DooMMasteR ha dit...

Esvorancs 2a part... mama, tinc por!

David JB ha dit...

I la de forats que queden per fer-se :S

Anònim ha dit...

però a veure, de quina mena de forats estem parlant David?