dilluns, 11 de gener de 2010

Zapatero diu que la crisi s'ha acabat

I una merda. Sinó que ens ho diguin a totes les persones que estàvem fent cua a l'oficina de treball de Granollers aquest matí. Una hora de cua al carrer, només per agafar número, i després gairebé una hora dintre de l'oficina esperant que em toqués. No pot ser que des de tots els mitjans de comunicació (pro-PSOE, és clar) es digui dia rere dia que això ja està finiquitat, i que les coses ja milloren. No dubto que les coses estaran relativament millor que fa un any, però d'aquí a dir que les coses ja van millor, quan aquesta merda d'estat és el que més atur té de tota la unió europea. Si les coses anessin millor, no crec que avui hagués trigat el que he trigat. I és clar, una altra cosa, com pot ser que hi hagi una sola oficina de treball per a gairebé tot el Vallès Oriental, i a sobre una oficina petita en els baixos d'un edifici d'habitatges.

En fi, que és el que hi ha pel moment. Confio en que aviat torni a ADIF, per un altre contracte, de setmana santa o d'estiu, o si pot ser, perquè han posat data per a l'examen.

3 comentaris :

nur ha dit...

Bah, no s'ho creu ni ell! David: saps que van sortir les llistes definitives de la borsa d'interins, oi? Ja ho vas mirar? Sort! (i més sort a Adif, clar) :)

Cristina ha dit...

Aixxx espero que et tornin a trucar ben aviat. Molta sort!

Petons

DooMMasteR ha dit...

Tant de bo et truquin ben aviat!
Una sola oficina al Vallès Oriental? És per matar-los!