dissabte, 31 de juliol de 2010

Retrobament amb un vell amic

Avui m'he retrobat a Madrid, on passo uns dies, amb un vell conegut, que des que sóc a Catalunya el veig poc, molt poc, però no és culpa seva:


Els donuts fondant. Quina meravella, quin plaer, quin bon gust. Merda de política comercial de Panrico que només els ven a Madrid.

Per cert. Ara estan fent a TeleToros, també dita Castilla-la Mancha TV, una corrida (és clar, si es TeleToros), i s'estan despatxant a gust amb Catalunya. Ja us podeu imaginar per què. Frase molt bona "Ahora los aficionados tendrán que irse a Francia, como en otras oscuras épocas cuando se iban a ver películas" Doncs vinga, tots cap allà, que amb sort podreu fer una expedició de 5 autobusos. Em fa l'efecte que, al pas que van, i que segons ells Catalunya no té competències per fer això (curiós, Canàries si en deu tenir), aniran a algun tribunal, el Constitucional o el de Panamà, tant és, i, com passa sempre, es passaran la sobirania del Parlament pel forro. Això mentre es fumen uns puros a la Maestranza de Sevilla... per cert, si portessin una qüestió d'inconstitucionalitat, aquells tres magistrats haurien de ser recusats, no? Què innocent que sóc. Així és la democràcia... la seva, és clar.

2 comentaris :

Ferran Porta ha dit...

Doncs que vagin parlant de França... i que es calcin: conservadors i socialistes francesos s'estan plantejant, tots dos, portar la qüestió al Parlament del país veí.

Als aficionats catalans sempre els quedarà Castella la Manxa, esclar.

PS: Bon profit :)

David JB ha dit...

Sí, Castella la Manxa i la seva televisió autonòmica sempre seran aliats de la causa. O sigui, que ja saben cap a on poden marxar si volen.

P.s.: Gràcies :D